Find din størrelseDu vælger selv, om du vil vælge størrelsen på din cykel – eller om vi skal hjælpe dig med det.

✔︎
VI TILBYDER:

 • Gratis rådgivning om størrelser og tilpasning i kundeservice og showrooms både før, under og efter købet.
 • Gratis Size-tjek (frivilligt) af valgte størrelse inden samling.
 • Gratis ombytning af frempinde inden 30 dage. *
 • Gratis justering af styrhøjde ved 1. gratis service. **

(* Gælder ikke integrerede aero styr til landevej. ** Gælder ikke upgrade til aero cykler med skjulte kabler.)

Vi kontrollerer din valgte størrelse efter ordre og inden vi samler og leverer. Du kan bare skrive din højde i check-out, så tager vi kontakt til dig, hvis der er det mindste at være i tvivl om. Eller hvis vi vurderer, at det kan være en fordel med tilpasning af styrhøjde eller frempindslængde.


Her kan du læse mere om: 

 • Størrelses-guide på produktsiderne
 • Geometri- & størrelses-chart på produktsiderne
 • Size-chart (her nedenfor på siden)
 • Brug af kommentarfeltet ved check-out
 • Hvis du ligger mellem to størrelser
 • Mulighed for tilpasning af styr og frempind
 • Standarder for styrhøjder og frempinde
 • FAQ om størrelser
 • Mulighed for Bike-fit


Vi rådgiver dig.
Hos Pronghorn tilbyder vi flere muligheder for at finde den rigtige størrelse. Og vi tilbyder alle et gratis check af den valgte størrelse, inden vi samler og leverer din cykel.


Du kan få styr på din størrelse via vores size guide på produktsiderne, i vores size guide her nedenfor, vores online kundeservice eller i et af vores showrooms.1. Størrelsesguide på produktsiderne. 


Vores integrerede size-vælger på produktsiderne gør det let at være den rigtige størrelse. Nedenfor kan du læse, hvad du kan gøre, hvis du er i tvivl.


2. Geometri- & størrelses-chart på produktsiderne. 


Vores integrerede geometri oversigt på produktsiderne gør det let at være den rigtige størrelse. Nedenfor kan du læse, hvad du kan gøre, hvis du er i tvivl.

Du kan også bare skrive ved check-out, at vi lige skal kontakte dig, inden vi samler din nye cykel og så finder vi den helt rigtige størrelse.3. Size-chart.Vores størrelsesguide er vejledende og spørg os gerne, hvis du er i tvivl.


Sådan kan du vælge størrelse: 

 1. Vælg selv din egen størrelse selv i webshoppen ved bestilling.
 2. Hvis du er i tvivl, kan du skrive det i kommentarfeltet ved check-out, og så kontakter vi dig inden vi samler din nye cykel. (Hvis du fx ligger lige i overlappet mellem to størrelser.)
 3. Hvis du allerede ved, at du har særlige krav og ønsker til fx frempindslængde eller styrbredde, kan du angive dem i kommentarfeltet i check-out ved ordre.
 4. Har du allerede bike-fit data kan du sende dem til os, og vi indstiller din nye cykel præcis til dig.
 5. Hvis du allerede har en cykel, der passer dig perfekt, kan vi hjælpe dig med at måle den op, så vi kan tilpasse din cykel præcis som den. Det vi både gøre via vores kundeservice og i et af vores showrooms.I vores check-out kan du let markere, hvis du ønsker hjælp.

Størrelsesvælgeren er allerede integreret i vores webshop, hvor man i vælgeren under hver cykel kan se den anbefalede sammenhæng mellem højde og cykelstørrelse.

Er du i tvivl om størrelse eller set-up?
Kontakt vores kundeservice.

Der er naturligvis fri retur og gratis første service på alle cykler.

Alle vores størrelser og set-ups er selvfølgeligt kun vejledende og gælder ved tidspunktet for købet af cyklen. 

Hvis du ligger mellem to størrelser

Hvis du er i tvivl, og ligger din højde inden for det område, hvor to størrelser overlapper hinanden, kan du bruge følgende retningslinjer.

 • Et større stel vil have et lidt højere kronrør (mellem styr og forgaffel) og derfor være mere komfortorienteret end det mindre alternativ.
 • Ønsker du en mere agressiv kørestil kan du ofte med fordel vælge det mindste stel af to muligheder, og så evt. vælge en lidt længere frempind i kommentarfeltet.
 • Har du korte ben (i forhold til din højde) kan du evt. vælge et mindre stel. Og har du forholdvis lange arme taler det for at vælge det største stel ud af to alternativer.
 • Et mindre stel kan sagtens udstyres med spacere under styret og derved kompensere på højden.
 • Et mindre stel vil ofte være lettere at kontrollere og have bedre køreegenskaber. Dette bør overvejes sammen med et eventuelt ønske om mere komfort.
 • Det er vigtigt, at din sadelhøjde og styrposition passer til dig og din cykel. Det kan du få hjælp til at indstille efter dit køb.
 • Overvejer du racercykler med integrerede aero-styr, skal du være opmærksom på, at vi ikke kan ombytte frempinden u.b. – eller løfte styret u.b., hvis du har integrerede kabler ind gennem frempind og kronrøret.

Kontakt gerne vores kundeservice, hvis du er i tvivl.

Mulighed for tilpasning af styrhøjde og frempind

Vores cykler kommer i de gængse størrelser og med et nøje defineret set-up af styrposition (bredde, længde og højde), der matcher de fleste ryttere (ca. 95%).

Men fordi vores dygtige mekanikere samler hver cykel efter bestilling, har vi en unik mulighed for gratis at tilpasse og fitte styret og/eller frempindens størrelse, bredde og højde præcis til dig inden levering.


I vores check-out kan du let markere hvis du ønsker hjælp, fremsender bike-fit data eller bare ved, at du skal have en 110 mm frempind.

Det sikrer dig, at din cykel passer dig optimalt allerede ved levering. Og det sikrer dig imod, at du skal ud at erstatte fx frempind straks efter købet.


Langt de fleste er meget tilfredse med vores standarder og beholder dem. Men hvis du er i tvivl om, hvorvidt vores størrelser og set-ups passer til dig, kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du er i tvivl.

Du kan også bare skrive det i kommentarfeltet ved check-out, så sikrer vi, at du får den rigtige størrelse og rigtige set-up.

Ved køb af landevejscyklerne med integrerede kabler i cockpit og/eller kronrør, skal man være ekstra opmærksom, da styrhøjden og frempindslængden i højere grad er 'låst' efter købet.


 

Standard opsætninger af styr

RACER & CX+GRAVEL

 • Str. 49 (XS): Frempind 90 mm / Styrbredde: 40 cm
 • Str. 52 (S): Frempind 100 mm / Styrbredde: 42 cm
 • Str. 54 (M): Frempind 110 mm / Styrbredde: 42 cm
 • Str. 56 (L): Frempind 110 mm / Styrbredde: 44 cm
 • Str. 58 (XL): Frempind 120 mm / Styrbredde: 44 cm

Højden på styr.

Almindelige styr:
 3 stk. spacere under + 1 stk. over.
Integrerede aero styr: 3 stk. under. + ingen over.

 

MTB FULLY & HARDTAILS

 • Str. S / 16: Frempind 70 mm 
 • Str. M / 18: Frempind 80 mm
 • Str. L / 20: Frempind 90 mm
 • Str. XL / 22: Frempind 100 mm


Højden på styr.

Almindelige styr:
 3 stk. spacere under + 1 stk. over.

Individuelle ønsker?
Hvis du ønsker en anden længde eller bredde på din frempind eller dit styr - eller blot er i tvivl - kan du skrive det i kommentar-feltet i check-out på vores webshop. Så kontakter vi dig efter ordren og inden samling.

 

FAQ om størrelser

Jeg ligger mellem to størrelser. Hvilken skal jeg vælge?
Kontakt vores kundeservice, så hjælper vi dig. Men  det mindste alternativ vil ofte være lettere af styre og mere aero. Til gengæld kan man kompensere med en længere frempind.

Skal jeg beslutte mig for frempind og styrbredde?
Hvis ikke du aktivt selv noterer, at du ønsker hjælp eller kontakter os, får du vores standard opsætning, som passer til langt de fleste.

Hvad nu hvis cyklen alligevel ikke passer mig?
Så kan du få ombyttet din frempind eller dit styr. Eller du kan returnere cyklen inden for returretten. Bemærk venligst, at integrerede aero styr til landevejscykler af tekniske årsager desværre ikke kan ændres eller justeres i højden u.b..

Jeg ved præcis, hvad jeg vil have?
Fint. Så bestiller du bare online, via kundeservice eller i showrooms.

Jeg er i tvivl, hvad gør jeg så?
Kontakt gerne vores kundeservice - både før, under og efter købet.

Jeg har nu kørt 12 måneder på min cykel og ønsker en længere frempind?
Kontakt gerne vores kundeservice - både før, under og efter købet. Ofte vil ryttere justere deres styrhøjde både over sæsonen og i takt med formudsving og ambitioner. Vores rådgivning gælder på købstidspunktet.

Bike fit kan være en mulighed.

Hvis du stadig er i tvivl eller gennem længere tid har oplevet skader og smerter kan et bike fit være løsningen.

Det er det også, hvis du ønsker at få det optimale ud af hvert eneste tråd.

Vi samarbejder med Bike Optimize i vores Skanderborg Factory.

LÆS MERE OM BIKE FIT HER ➝ 

Shop vores cykler

Genveje til Pronghorn