Opgraderinger & tilbehør – MTB

Powermeters. Pedaler. Flaskeholdere. Farver. CeramicSpeed.
Pronghorns nye kollektion af opgraderinger og tilbehør gør det lettere at komme hurtigt ud at køre – og vi giver dig mulighed for at konfigurere din cykel med små detaljer, der gør en stor forskel. Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect – du betaler kun merprisen for selve opgraderingen. Tilvalgspakker sælges ikke uden køb af cykel.

Opgraderinger fra CeramicSpeed

Keramiske kranklejer og pulley hjul fra den danske producent. Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect – du betaler kun merprisen for selve opgraderingen. Tilvalgspakker sælges ikke uden køb af cykel.

Pronghorn-hjulsæt MTB 27.5 + 29

Lette. Hurtige. Holdbare. 
Lette, holdbare og stive hjulsæt produceret med nyeste teknologi og produktionsmetoder: Fælge af topkvalitets carbon - ekstra varmeresistent blanding fra japanske Toray. DTSWISS 350S-nav på alle hjul.

Kontakt vores kundeservice, hvis du ønsker at opgradere en ny Pronghorn-MTB fra alu-hjulsæt til carbon.

No product found

DET SKRIVER CYKELMAGASINET:
 

”Fælgen giver en god aerodynamik og gør, at hjulsættet ikke er så følsomt for hårde vindstød. Hjulsættet ligger lige under 1.500 gram uden fælgbånd..."
 

"Med klassiker som omdrejningspunkt. Hele herligheden er bygget op omkring de nærmest klassiske DT Swiss nav. Modellen er 350 Straight Pull, og der er ikke meget at komme efter. De er utrolig nemme at servicere og vedligeholde, og trods hårdt vejr i testperioden, snurrer de stadig ganske godt."

CYKELMAGASINET DANMARK
STOR TEST AF MARKEDETS LANDEVEJSHJUL

  Cockpits MTB

   

  Geardrops MTB

   

  Geardrops MTB – udgåede modeller

   

  KONTAKT OS FOR HJÆLP ELLER KØB

  Køb direkte i vores webshop eller showrooms

  Mix fordelene ved webshop med trygheden ved showrooms.
  Vi har skåret forhandlerleddet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning. Og du kan bestille online og afhente din cykel samlet. Eller omvendt. Du vælger helt selv.


  Se flere cykler

  PRONGHORN – DANSK & DIREKTE SIDEN 2007

  Aktuelle cykler

  Genveje til Pronghorn

  TRE FLOTTE SHOWROOMS I DANMARK