Aero Gravel Road-X


Road–X konfigureret med gravelgrupper og -hjulsæt.
Pronghorns nye landevejsracer er samtidig også en gravelcykel. Geometri og design fra landevejen. Plads til graveldæk i gaflerne. Leveres i hhv. 'Endurance Road' og 'Aero Gravel' versioner, hvor rammen er monteret med enten landevejs- eller gravelgrupper og -hjulsæt. Road-X er to cykler i een, og med tilkøb af et ekstra Crossover-hjulsæt kan du dække alle underlag uden kompromisser - Plug & Play. High modulus carbon-mix og innovativ teknologi sikrer fuldblods race-egenskaber uden kompromisser - uanset underlag.


 AKTUEL LEVERINGSTID: FRA KUN 3 UGER*
Se aktuel leveringstid under hver cykel

Egenskaber Road-X GRVL

Road-X er en multi-purpose landevejs- og gravelcykel. Afhængig af hvilken type af gruppe og hjulsæt, du konfigurerer den med, kan du enten køre landevej, gravel eller crossover.

Om Road-X GRVL


Road-X konfigureret med gravelgrupper og -hjulsæt.

Vores nye Road-X GRVL udvider vores gravelsortiment med endnu en model ud over de to eksisterende: Carbon & Alu+Carbon Gravel.
 
Road-X GRVL har bla. længere akselafstand og højere kronrør end Carbon Gravel. Dermed er den et rigtigt godt valg til ryttere, der gerne vil have en lidt mere oprejst position på cyklen.
 
Hvor vores Carbon Gravel excellerer med sin hurtighed og manøvreegenskaber på stier og spor - og Alu+Carbon Gravel med sine fine touringegenskaber - kommer Road-X GRVL for alvor til sin ret som en 'all-round all year'-aero gravelracer med fokus på høj topfart på de længere og hurtigere grusstrækninger.
 
Mht. stivhed og carbonkvalitet adskiller Road-X GRVL sig ikke fra Carbon Gravel. Derimod er den i kraft af sit materiale bedre til absorbere stød fra underlaget end Alu+Carbon, og samtidig er den også lettere og stivere.
 
Road-X GRVL-cyklerne er alle konfigureret med SRAMs elektroniske e-Tap AXS-grupper, og som vores øvrige sortiment leveres de med enten carbon- eller aluhjul og cockpit.
 
Anvendelse af Pronghorn-gravelcykler
 
Road-X GRVL har længere akselafstand og højere kronrør end vores Carbon Gravel


Crossover-hjulsæt fra Gravel til Road


Konvertér din Road-X GRVL til en landevejscykel med et Crossover-hjulsæt
Pronghorns nye landevejsracer er samtidig også en gravelcykel. Geometri og design fra landevejen. Plads til graveldæk i gaflerne. Leveres i hhv. 'road'- og 'gravel'-udgaver, hvor rammen er monteret med enten landevejs- eller gravelgrupper og -hjulsæt. Road-X er to cykler i
én, og med tilkøb af et ekstra Crossover-hjulsæt kan du dække alle underlag uden kompromisser - Plug & Play.

 

GRATIS PLUG & PLAY LEVERING DIREKTE

Vælg Road-X med landevejs- eller gravelgruppe

KONTAKT OS FOR HJÆLP ELLER KØB

Tilbehør til Pronghorn-racercykler

Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect.

FIND DIN PRÆCISE STØRRELSE

Aktuelle cykler

Se flere cykler

PRONGHORN: DANSK & DIREKTE SIDEN 2007

Genveje til Pronghorn

TRE FLOTTE SHOWROOMS I DANMARK


Når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår og betingelser, som du kan læse her