Endurance Aero Road-X


Road-X konfigureret med landevejsgrupper og -hjulsæt.
Pronghorns nye landevejsracer er samtidig også en gravelcykel. Geometri og design fra landevejen. Plads til graveldæk i gaflerne. Leveres i hhv. 'Endurance Road' og 'Aero Gravel' versioner, hvor rammen er monteret med enten landevejs- eller gravelgrupper og -hjulsæt. Road-X er to cykler i een, og med tilkøb af et ekstra Crossover-hjulsæt kan du dække alle underlag uden kompromisser - Plug & Play. High modulus carbon-mix og innovativ teknologi sikrer fuldblods race-egenskaber uden kompromisser - uanset underlag.


 AKTUEL LEVERINGSTID: FRA KUN 3 UGER*
Se aktuel leveringstid under hver cyke

Egenskaber Road-X RD

Road-X er en multi-purpose landevejs- og gravelcykel. Afhængig af hvilken type af gruppe og hjulsæt, du konfigurerer den med, kan du enten køre landevej, gravel eller crossover.

Om Road-X RD

Road-X konfigureret med landevejsgrupper og -hjulsæt.

Vores nye Road-X RD er en enduranceorienteret aeroracer, og den udvider vores nuværende sortiment af landevejscykler med endnu en model ud over de to eksisterende: Aero & SL.
 
Road-X RD har bla. længere akselafstand og højere kronrør end både Aero og SL. Dermed er den et rigtigt godt valg til ryttere, der gerne vil have en lidt mere oprejst position på cyklen.

Hvor vores SL'er excellerer med sin lave vægt og klassiske ydre - og Aero'en med sin topfart og acceleration - kommer Road-X RD for alvor til sin ret som en 'all-round all year'-racer.

Mht. stivhed og carbonkvalitet adskiller Road-X RD sig ikke fra de to andre landevejsmodeller.

Road-X RD-cyklerne er alle konfigureret med elektroniske geargrupper fra hhv. SRAM og Shimano, og som vores øvrige sortiment leveres de med enten carbon- eller aluhjul- og cockpit.
 
Anvendelse af Pronghorn-landevejscykler
 

Road-X RD har længere akselafstand og højere kronrør end vores øvrige landevejscykler 


Crossover-hjulsæt fra Road til Gravel


Konvertér din Road-X RD til en gravelcykel (GRVL) med et ekstra Crossover-hjulsæt.
Pronghorns nye landevejsracer er samtidig også en gravelcykel. Geometri og design fra landevejen. Plads til graveldæk i gaflerne. Leveres i hhv. 'road'- og 'gravel'-udgaver, hvor rammen er monteret med enten landevejs- eller gravelgrupper og -hjulsæt. Road-X er to cykler i
én, og med tilkøb af et ekstra Crossover-hjulsæt kan du dække alle underlag uden kompromisser - Plug & Play.

 

Vælg Road-X med landevejs- eller gravelgruppe

KONTAKT OS FOR HJÆLP ELLER KØB

FIND DIN PRÆCISE STØRRELSE

Opgraderinger til Pronghorn-racercykler

Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect – du betaler kun merprisen for selve opgraderingen. Tilvalgspakker sælges ikke uden køb af cykel.

Tilbehør til Pronghorn-racercykler

Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect.

 

Innovative rammer i højeste kvalitet Toray-kulfiber


Pronghorns Road-X er en topkvalitets racer og gravelcykel bygget af højeste kvalitet kulfiber fra japanske Toray. Der er tale om en alsidig ramme med høj stivhed i krankboks og kronrør – og god indbygget komfort i sadelstræber og sadelpind. Samtidig har den plads til gravelhjul og -dæk i for- og baggaffel. Alle modeller er bygget på vores topramme, så vi bruger altså ikke et billigere carbonmix på vores mere prisbillige modeller. Pronghorn er skabt til at skabe fart.Leveringstider – Se opdaterede datoer under hver cykel

Køb direkte i vores webshop eller showrooms

Mix fordelene ved webshop med trygheden ved showrooms.
Vi har skåret forhandlerleddet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning. Og du kan bestille online og afhente din cykel samlet. Eller omvendt. Du vælger helt selv.


Aktuelle cykler

Se flere cykler

PRONGHORN: DANSK & DIREKTE SIDEN 2007

Genveje til Pronghorn

TRE FLOTTE SHOWROOMS I DANMARK


Når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår og betingelser, som du kan læse her