Road-X


Road. Gravel. Crossover.
Pronghorns nye landevejsracer er samtidig også en gravelcykel. Geometri og design fra landevejen. Plads til graveldæk i gaflerne. Leveres i hhv. 'Road' og 'Gravel' editions, hvor rammen er monteret med enten landevejs- eller gravelgrupper og -hjulsæt. Road-X er to cykler i een, og med tilkøb af et ekstra Crossover-hjulsæt kan du dække alle underlag uden kompromisser - Plug & Play. High modulus carbon-mix og innovativ teknologi sikrer fuldblods race-egenskaber uden kompromisser - uanset underlag.

Vælg Road-X med landevejs- eller gravelgruppe


 AKTUEL LEVERINGSTID: FRA KUN 3 UGER*
Se aktuel leveringstid under hver cykel

Road-X Promo-video


”Road X er en komfortorienteret aero-racer med plads til gravelhjul i gaflerne. Konfigurer den med enten en landevejs- eller en gravelgruppe, og slip din cykelglæde fri på alle underlag med et af vores crossover-hjulsæt.”

GRATIS PLUG & PLAY LEVERING DIREKTE

X er både road, gravel og begge dele


 

Pronghorns Road X er en dedikeret fuldblods landevejs- og gravelracer med fokus på både topfart, accelerationer og gennemsnitsfart over distancen. Geometrien er sportslig og med en anelse højere kronrør end vores Aero- og SL-rammer. Som noget helt særligt har Road-X plads til op til 40 mm graveldæk i gaflerne.

Road-X er en cykel, der er, hvad du gør den til - afhængigt af, om du vælger den i en udgave med landevejs- eller gravelkomponenter. Og opgraderer du så med et af vores ekstra crossover-hjulsæt bundles, der er monteret med en anden dæk type end på din cykel, ja så er du "all-surface in one bike".

Design- og teknologimæssigt er Road-X helt på højde med alle vores øvrige kendte modeller; Aero, SL, Carbon Gravel osv. Men hvor disse modeller er specialister inden for deres felter, er Road-X generalisten, der kan klare det hele.
 

TECH SPECS: RAMME ROAD-X

 • Rammevægt kun 1040 gr. (Str. S)
 • Krankboks: BB86
 • Carbon-kvalitet: Toray T-700 + 800 unidirectional
 • Through axels: 12mm through axle F100mm R142mm
 • Størrelse: S - XXL
 • Kronrør: 1 1/8”-1 1/2”;
 • Sadelpind Ø: Integreret Pronghorn Aero medfølger
 • Bremser: Flat mount disc brake.
 • Forskifter: Braze-on.
 • Maksimal dækbredde: Godkendt til 40 mm – med 3 mm. frigang til ramme. (OBS. den faktiske dækbredde kan variere afhængig af producent og fælgtype). 


DESIGN SPECS ROAD-X:

 • Aero afrundede rørprofiler for øget stivhed og aerodynamik
 • High Modulus Toray carbon fibre
 • 45º carbon unidirectional carbon lay-up
 • Høj vægt-til-stivhed-ratio
 • EPS air-bag vacuum teknologi for øget styrke
 • Ramme zoneopdelt med fokus på hhv. stødabsorption og kraftoverførsel
 • Øget diameter og stivhed i kronrør og krankboks
 • Assymetriske bagstræbere øger kraftoverførslen i kædesiden
 • Klassisk design og elegant udtryk.

 

KONTAKT OS FOR HJÆLP ELLER KØB

Road-X rammen har et lidt højere kronrør end vores øvrige racere - og er lidt mindre manøvreorienteret end vores Carbon Gravel. Til gengæld er den utrolig alsidig.

 

Søren Veje Kristensen, direktør og medejer

FIND DIN PRÆCISE STØRRELSE

Aktive Power Zoner
Road-X er opdelt i power zoner, der hhv. overfører power fra rytteren og samtidig absorberer stød fra underlaget. Dette sikrer optimal kraftoverførsel, samtidig med at komforten sikrer rytterens udholdenhed på længere ture.

Kør 100% crossover med et ekstra hjulsæt

Plug & Play-hjulskifte mellem Road og Gravel.
Med et Crossover-hjulsæt kan du realisere det fulde potentiale hos din nye Road-X. Vælg en konfiguration af cyklen med enten landevejs- eller gravelkomponenter og tilkøb et af vores crossover-hjulsæt bundles. Crossover-hjulsæt leveres 100% køreklar med dæk og skiver. Hjulsættene leveres uden kassette, da vi af slidmæssige hensyn anbefaler at skifte kassetten med over på det nye hjulsæt.

Find dit Crossover-hjulsæt i webshoppen under hver cykel.

Synlige kabler? Nej tak.


Road-X leveres kun med elektroniske grupper, og det har givet os mulighed for at gøre bremsekablerne skjulte. På vores modeller med alustyr er bremsekablerne placeret diskret under frempinden, og på vores topmodeller med integreret carbonstyr er kabler 100% integrerede og usynlige.
 

”Road-X er ikke kun en crossover mellem landevej og gravel. Den er også rigtig god både som rendyrket racer eller gravelcykel ... ”

 

Søren Veje Kristensen, direktør og medejer

FAQ OM PRONGHORN ROAD-X

Hvilken type cykel er Road-X?

Road-X er en multi-purpose landevejs- og gravelcykel. Afhængig af hvilken type af gruppe og hjulsæt, du konfigurerer den med.


Hvilke grupper kan jeg få leveret på Road-X?

Du kan få hhv. landevejs- og gravelgrupper. Vi kalder versionerne for 'Road Editions' og 'Gravel Editions'.


Kan jeg både køre landevej og gravel på Road-X?

Ja, afhængigt af hvilken type dæk du kører med. Du kan også købe et ekstra Crossover-hjulsæt, så du bare kan skifte hjulsættet, og så har du både en landevejs- og en gravelcykel på samme ramme.

 

FOLD TEKST UD [↓]

Hvordan adskiller Road-X sig fra vores øvrige cykler?

Rammen har et højere kronrør end vores Aero-racer og er dermed mere orienteret mod endurance. Sammenlignet med Carbon Gravel er rammen mere aero og en anelse mindre manøvreorienteret. Stivhed og carbon-kvalitet er i samme høje kvalitet som vores øvrige cykler.


Kan jeg få upgrades og tilbehør til Road-X?

Ja, hele vores program er tilgængeligt, og derudover har vi Crossover-hjulsæt til Road-X også.


Hvor mange farver leveres Road-X i?

Tre - hhv. Two-Tone Blue, Silver/Mat Black og Candy Red/Black Metallic. Customfarver er tilgængelige som med alle carboncykler.


Er der integrerede kabler på Road-X?

Ja. På Carbon Editions er alle kabler fuldt integrerede. På alu-versioner er bremsekabler kun delvist synlige under frempinden.


Hvordan køber jeg Road-X?

Du kan handle online i vores webshop, fysisk i vores showrooms og telefonisk via vores kundeservice.


Kan jeg prøve Road-X?

Ja, du kan booke en prøvetur i et af vores showrooms.


Er det svært at skifte Crossover-hjulsæt?

Nej. Vi har to typer af løsninger. På vores carbonhjul er det 100% plug'n play, og på vores alu-hjul skal du flytte kassetten med over. Du skal bruge den samme kassette på begge dine hjulsæt af hensyn til slid.

Vælg Road-X med landevejs- eller gravelgruppe

Opgraderinger til Pronghorn-racercykler

Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect – du betaler kun merprisen for selve opgraderingen. Tilvalgspakker sælges ikke uden køb af cykel.

Tilbehør til Pronghorn-racercykler

Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect.

 

Innovative rammer i højeste kvalitet Toray-carbon 


Pronghorns Carbon Road SL er en top kvalitets racer bygget af højeste kvalitet carbon fra japanske Toray. Det er en let ramme med høj stivhed i krankboks og kronrør – og god indbygget komfort i sadelstræber og sadelpind. Alle modeller er bygget på vores topramme, så vi bruger altså ikke et billigere carbonmix på vores entry-modeller. Pronghorn er skabt til at skabe fart.Leveringstider – opdaterede datoer under hver cykel

Køb direkte i vores webshop eller showrooms

Mix fordelene ved webshop med trygheden ved showrooms.
Vi har skåret forhandlerleddet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning. Og du kan bestille online og afhente din cykel samlet. Eller omvendt. Du vælger helt selv.


Aktuelle cykler

Se flere cykler

PRONGHORN: DANSK & DIREKTE SIDEN 2007

Genveje til Pronghorn

TRE FLOTTE SHOWROOMS I DANMARK


Når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår og betingelser, som du kan læse her