Road SL


Let. Stiv. Klassisk.
Pronghorns nyeste all-round landevejsracer. Designet 
til de dejlige danske bakker og snoede veje. Sportslig geometri, øget stivhed og uhørt lav vægt. Optimalt high modulus carbon-mix og innovativ teknologi sikrer fuldblods race egenskaber uden kompromisser. 


”SL står for Super Light og er med en ramme på kun 780 gr. vores bud på en let og klassisk racer. Monteret med lette bjerghjul og en topgruppe vejer den under UCI's vægtgrænse på 6.8 kg.”


Kenneth Holm Lildholdt, direktør og medejer

GRATIS PLUG & PLAY LEVERING DIREKTE

780 grams fuldblodsramme


 

Pronghorns Road SL er en dedikeret fuldblods landevejsracer med fokus på både topfart, accelerationer og gennemsnitsfart over distancen. Desuden gør den lave vægt, at cyklen er det oplagte valg til indsatsområder der omfatter bakker og bjerge. Samtidig er designet af rammen både meget smukt og har en indbygget komfort i bagstellet og forgaflen, så du ikke trættes unødigt af vibrationer op igennem stellet.

TECH SPECS

  • Rundede rørprofiler for øget stivhed
  • High Modulus Toray carbon fibre - T-700 & T-800
  • 45º carbon unidirectional carbon lay-up
  • Rammevægt kun 780 gr. (Str. S)
  • Høj vægt-til-stivhed ratio
  • EPS air-bag vacuum teknologi for øget styrke
  • Ramme zoneopdelt med fokus på hhv. stødabsorption og kraftoverførsel
  • Øget diameter og stivhed i kronrør og krankboks
  • Assymetriske bagstræbere øger kraftoverførslen i kædesiden
  • Klassisk design og elegant udtryk

KONTAKT OS FOR HJÆLP ELLER KØB

Geometri og køreposition

Sammenlignet med vores Aero er SL lidt anderledes. Kronrøret er lidt højere, overrøret lidt længere og vinklen på sadelrøret er lidt mindre stejl og agressiv. Det betyder, at styret sidder lidt højere og længere fremme samt, at man sidder lidt mindre henover krankboksen end på en aero racer. Det gør kørestillingen lidt mere komfortabel.


Egenskaber Road SL

”SL'erens kronrør er lidt højere end på vores Aero og cyklen er lidt mere klassisk og komfortabel”

 

Kenneth Holm Lilholdt, direktør og medejer

FIND DIN PRÆCISE STØRRELSE

Aktive power-zoner
Road SL er opdelt i power zoner, der hhv. transformerer power fra rytteren og samtidig absorberer stød fra underlaget. Dette sikrer optimal kraftoverførsel, samtidig med at komforten sikrer rytterens udholdenhed på længere ture.

Integrerede kabler og carbonstyr er standard
Road SL leveres kun med elektroniske grupper og det har givet os mulighed for at gøre bremsekablerne 100% integrerede på alle modeller. Desuden leveres alle modeller med vores populære Aero Racebar i carbon.

 

Opgraderinger til Pronghorn-racercykler

Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect – du betaler kun merprisen for selve opgraderingen. Tilvalgspakker sælges ikke uden køb af cykel.

Tilbehør til Pronghorn-racercykler

Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect.

 

Innovative rammer i højeste kvalitet Toray-carbon 


Pronghorns Carbon Road SL er en top kvalitets racer bygget af højeste kvalitet carbon fra japanske Toray. Det er en let ramme med høj stivhed i krankboks og kronrør – og god indbygget komfort i sadelstræber og sadelpind. Alle modeller er bygget på vores topramme, så vi bruger altså ikke et billigere carbonmix på vores entry-modeller. Pronghorn er skabt til at skabe fart.Leveringstider – Se opdaterede datoer under hver cykel

FAQ OM PRONGHORNS LANDEVEJSCYKLER

Hvor mange typer af landevejscykler fører I?
Vi fører tre typer. Hhv. Road Classic, Road Aero og Road SL.

Hvad er forskellen mellem de tre landevejsracere?
Aero er mere aerodynamisk og designet til høj fart - både over længere stræk, på topfarten og i accelerationer. Aero er også knap så ekstremt aero som mange andre inden for kategorien, hvorved den er mere komfortabel at køre på.

Vores Classic Disc mere agil og lettere at manøvrere rundt i et felt. Den er velegnet til bjerge og bakker - både op og ned. 

SL er den letteste og med sit klassiske design skræddersyet til rytteren, der prioriterer egenskaber op- og nedad og smukt design.

FOLD TEKST UD [↓]

Har I forskellige kvaliteter i jeres rammer?
Nej. Vi har kun den aller bedste kvalitet topramme i hver serie. Dvs. at vi ikke har en billigere kvalitet ramme på vores billigste cykler. Vi bruger carbon fra japanske Toray (T-700 og T-800) i et særligt mix, der fremelsker de egenskaber, vi tilstræber.

Hvordan er geometrien?
Alle modeller er relativt agressive i deres geometri, hvorved man som rytter får en dejlig original fuldblods køreoplevelse. Vi råder mere komfortorienterede ryttere til at sætte flere spacere under styret. Vi oplever, at de fleste kan finde sig godt til rette på en af vores landevejsracere med relativt få spacere.

Hvilke komponenter bruger I?
Grupper fra hhv. Shimano og SRAM, hjul fra DTSWISS og vores egne Carbon Racing, der også producerer vores integrerede aerostyr og saddelpinde.

Hvilke størrelse klinger leveres cyklerne med?
Vores Aero Road leveres med såkaldt semi-compact. Road leveres mere bakke-venligt med compact. Det aktuelle antal tænder på selve klingerne varierer fra SRAM til Shimano.

Har I integrerede kabler?
Ja. Alle kabler på rammen er integrerede. På Aero Disc er det muligt at købe en tilvalgspakke for 100% skjulte kabler under styret.

Kan jeg få et watt-måler kranksæt på?
Ja. Det er muligt at tilkøbe watt-kranksæt via vores kundeservice. Du betaler kun merprisen.

Laver I landevejscykler i aluminium?
Nej. Vi producerer ikke landevejscykler i aluminium, da vi oplever, at køreegenskaberne er uhensigtsmæssige pga. manglende stødabsorption i materialet.   

Har i en model med de klassiske fælgbremser?
Nej. Vi udfasede fælgbremser i 2019, da vi havde en meget lille interesse for denne bremsetype.

Er cyklerne danske?
De er designet og udviklet i Danmark. I tæt samarbejde med vores producenter i østen. Samlet i Danmark.

Hvor mange farver fåes de i?
Cyklerne fås standard i flere farver, men kan leveres i valgfri farve som en del af vores custom-farve program.

Kan jeg ændre i komponenterne?
Ja, du kan kontakte os for andre hjulsæt og komponenter. På vores modeller med carbonhjul kan du selv vælge 38 mm fremfor 50 mm profilhøjde, hvis du ønsker mindre vindfølsomhed til den danske vind.

Kan jeg ændre i opsætning af styr og frempind?
Ja, du kan få ønsket mål på frempind og styr, da vi først samler cyklen efter bestilling.

Hvordan ændrer jeg i specifikationerne på en cykel?
Du kan aftale det med vores kundeservice. Eller du kan notere det i kommentarfeltet på check-out i vores webshop.

Køb direkte i vores webshop eller showrooms

Mix fordelene ved webshop med trygheden ved showrooms.
Vi har skåret forhandlerleddet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning. Og du kan bestille online og afhente din cykel samlet. Eller omvendt. Du vælger helt selv.


Aktuelle cykler

Se flere cykler

PRONGHORN: DANSK & DIREKTE SIDEN 2007

Genveje til Pronghorn

TRE FLOTTE SHOWROOMS I DANMARK