Road Super Light


Let. Stiv. Klassisk.
Pronghorns nyeste all-round landevejsracer. Designet 
til de dejlige danske bakker og snoede veje. Sportslig geometri, øget stivhed og uhørt lav vægt. Optimalt high modulus carbon-mix og innovativ teknologi sikrer fuldblods race egenskaber uden kompromisser.
 
 AKTUEL LEVERINGSTID: FRA KUN 3 UGER*
Se aktuel leveringstid under hver cykel

Egenskaber Road SL

Pronghorns Road SL er en dedikeret fuldblods landevejsracer med fokus på klassisk design og lav vægt. Det oplagte valg til indsatsområder, der omfatter bakker og bjerge.


”SL står for Super Light og er med en ramme på kun 780 gr. vores bud på en let og klassisk racer. Monteret med lette bjerghjul og en topgruppe vejer den under UCI's vægtgrænse på 6.8 kg.”

GRATIS PLUG & PLAY LEVERING DIREKTE

780 grams fuldblodsramme


 

Pronghorns Road SL er en dedikeret fuldblods landevejsracer med fokus på både topfart, accelerationer og gennemsnitsfart over distancen. Desuden gør den lave vægt, at cyklen er det oplagte valg til indsatsområder der omfatter bakker og bjerge. Samtidig er designet af rammen både meget smukt og har en indbygget komfort i bagstellet og forgaflen, så du ikke trættes unødigt af vibrationer op igennem stellet.

TECH SPECS

  • Rundede rørprofiler for øget stivhed
  • High Modulus Toray carbon fibre - T-700 & T-800
  • 45º carbon unidirectional carbon lay-up
  • Rammevægt kun 780 gr. (Str. S)
  • Høj vægt-til-stivhed ratio
  • EPS air-bag vacuum teknologi for øget styrke
  • Ramme zoneopdelt med fokus på hhv. stødabsorption og kraftoverførsel
  • Øget diameter og stivhed i kronrør og krankboks
  • Assymetriske bagstræbere øger kraftoverførslen i kædesiden
  • Klassisk design og elegant udtryk

KONTAKT OS FOR HJÆLP ELLER KØB

Geometri og køreposition

Sammenlignet med vores Aero er SL lidt anderledes. Kronrøret er lidt højere, overrøret lidt længere og vinklen på sadelrøret er lidt mindre stejl og agressiv. Det betyder, at styret sidder lidt højere og længere fremme samt, at man sidder lidt mindre henover krankboksen end på en aero racer. Det gør kørestillingen lidt mere komfortabel.


Egenskaber Road SL

FIND DIN PRÆCISE STØRRELSE

Aktive power-zoner
Road SL er opdelt i power zoner, der hhv. transformerer power fra rytteren og samtidig absorberer stød fra underlaget. Dette sikrer optimal kraftoverførsel, samtidig med at komforten sikrer rytterens udholdenhed på længere ture.

Integrerede kabler og carbonstyr er standard
Road SL leveres kun med elektroniske grupper og det har givet os mulighed for at gøre bremsekablerne 100% integrerede på alle modeller. Desuden leveres alle modeller med vores populære Aero Racebar i carbon.

 

Opgraderinger til Pronghorn-racercykler

Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect – du betaler kun merprisen for selve opgraderingen. Tilvalgspakker sælges ikke uden køb af cykel.

Tilbehør til Pronghorn-racercykler

Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect.

 

Innovative rammer i højeste kvalitet Toray-carbon 


Pronghorns Carbon Road SL er en top kvalitets racer bygget af højeste kvalitet carbon fra japanske Toray. Det er en let ramme med høj stivhed i krankboks og kronrør – og god indbygget komfort i sadelstræber og sadelpind. Alle modeller er bygget på vores topramme, så vi bruger altså ikke et billigere carbonmix på vores entry-modeller. Pronghorn er skabt til at skabe fart.Leveringstider – Se opdaterede datoer under hver cykel

Køb direkte i vores webshop eller showrooms

Mix fordelene ved webshop med trygheden ved showrooms.
Vi har skåret forhandlerleddet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning. Og du kan bestille online og afhente din cykel samlet. Eller omvendt. Du vælger helt selv.


Aktuelle cykler

Se flere cykler

PRONGHORN: DANSK & DIREKTE SIDEN 2007

Genveje til Pronghorn

TRE FLOTTE SHOWROOMS I DANMARK


Når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår og betingelser, som du kan læse her