Danske gravelcykler i carbon og alu

Hurtige og lette danske fuldblods gravelcykler til alle underlag.
Pronghorns smukke gravelcykler er designet og udviklet til de dejlige danske stier, spor og veje. Performance gravel i ren carbon eller touring og motion på alu med carbon-forgaffel. Du vælger selv - uanset om du er supermotionist, eventyrer, bike packer, pendler eller lidt af det hele.

Udvalgte Carbon Gravel

 

Alu+Carbon Gravel

FIND DIN PRÆCISE STØRRELSE

Køb direkte uden om forhandlerne

Spar penge og få den bedste rådgivning.
Vi har skåret forhandlerledet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning.


 

GRATIS PLUG & PLAY LEVERING DIREKTE

Opgraderinger og tilbehør til Pronghorn Gravel 


Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect – du betaler kun merprisen for selve opgraderingen. Tilvalgspakker sælges ikke uden køb af cykel.

KONTAKT OS FOR HJÆLP ELLER KØB

 

Pronghorns cykel egner sig fortrinligt til både gravel, cross og landevej ...


"Cyklen henvender sig til fartdjævelen, der vil hurtigt igennem de skarpe sving i terrænet, og som også vil være flyvende, på landevejsstykkerne. Pronghorn leverer en livlig fartmaskine til racerrøvene på både crossbanen og i de nye gravelløb. Der er ingen tvivl om, at man med et lettere hjulsæt og et sæt landevejsdæk vil kunne transformere den til en næsten fuldblods landevejsracer." 

CYKELMAGASINET DANMARK, TEST, APRIL 2020.

PRØV GRAVEL I ET SHOWROOM

Aktuelle cykler

Se flere cykler

PRONGHORN – DANSK & DIREKTE SIDEN 2007

Genveje til Pronghorn

TRE FLOTTE SHOWROOMS I DANMARK