Alu+Carbon Gravel


Hurtige og flotte danske gravel cykler.

Alu ramme med carbon forgaffel. Value-for-money og to flotte farver. Vores billigste måde at tilbyde dig en fuldblods gravelcykel. Til asfalt, grus, skovstier. Hele året og i al slags vejr. Perfekt til vintertræning, crusades, touring, småture, pendling – og i byen. Til dig, der vil opleve gravel-cyklingens magi.

FIND DIN PRÆCISE STØRRELSE

Opgraderinger og tilbehør til Pronghorn Gravel 


Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect – du betaler kun merprisen for selve opgraderingen. Tilvalgspakker sælges ikke uden køb af cykel.

GRATIS PLUG & PLAY LEVERING DIREKTE

Køb direkte udenom forhandlerne

Spar penge og få den bedste rådgivning.
Vi har skåret forhandlerledet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning.


 

PRØV GRAVEL I ET SHOWROOM 

"Pronghorn har lavet en rigtig fin cykel til pendleren, til eventyreren, til den sædvanlige vintertræning på landevejen, eller hvis man er ny i gravel-disciplinen."


KARAKTER: 8 / 10

"Pronghorn er lykkedes rigtig godt med at lave en rigtig fin gravelcykel i aluminium med forgaffel i kulfiber. Cyklen leverer fint på de parametre vi har testet. Pronghorn skriver selv, at cyklen er til alt slags terræn og alt slags vejr hele året, kort sagt den er stabil."

FELTET.DK DANMARK
STOR TEST MARTS 2021

Aktuelle cykler

Se flere cykler

KONTAKT OS FOR HJÆLP ELLER KØB

Genveje til Pronghorn

TRE FLOTTE SHOWROOMS I DANMARK