Danske mountainbikes i carbon og alu

Danske XC-cykler til de danske spor.
En Pronghorn-MTB er en fuldblods XC- og maratoncykel til dig, der går op i at komme først. Den er optimeret for vægt og stivhed med en aggressiv geometri. Du får en lynhurtig cykel, der flyver op over bakkerne og holder farten på de flade stykker.


 AKTUEL LEVERINGSTID: FRA KUN 3 UGER*
Se aktuel leveringstid under hver cykel

MTB Fully Carbon XC 29

Hurtigere. I længere tid. Over sværere tekniske passager. Dansk til de nye danske spor. Nu med valgfri 100 eller 120 mm vandring på forgaffel.

Hardtail Alu 29

Value-for-money og tre flotte farver. Den billigste måde at få en fuldblods-MTB. Perfekt til vintertræning i skoven og for dig, der vil prøve MTB-sporten af.

APLS FULL SUSPENSION

Opgraderinger og tilbehør til Pronghorn-MTB

Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect – du betaler kun merprisen for selve opgraderingen. Tilvalgspakker sælges ikke uden køb af cykel.

KONTAKT OS FOR HJÆLP ELLER KØB 

”Pronghorns cykel er 9 kg ren ondskab designet til at komme første over stregen ..."


CYKELMAGASINET DANMARK
STOR TEST AF MARKEDETS FULLY MTB

FIND DIN STØRRELSE

Pronghorns MTB – lynhurtige på danske stier og spor

En mountainbike fra Pronghorn er den optimale løsning til dig, der går op i at komme hurtigst fra A til B. Du får en cykel, hvor materialevalg, design, geometri og komponentvalg alt sammen er rettet mod at lave en cykel, der kører hurtigt i terrænet.

Den er selvfølgelig også optimeret på vægt, så du kan forcere bakkerne og accelerere uden unødigt tab af energi. 27.5 eller 29, alu eller carbon – valget er 100% alt efter temperament, kørestil og budget. Alle vores cykler er udstyret med gode hjulsæt og forgafler, så du er sikker på fart, også på de billigste value-modeller.

GRATIS LEVERING PÅ ET FAST TIDSPUNKT

Køb direkte i vores webshop eller showrooms

Mix fordelene ved webshop med trygheden ved showrooms.
Vi har skåret forhandlerleddet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning. Og du kan bestille online og afhente din cykel samlet. Eller omvendt. Du vælger helt selv.


DANSK & DIREKTE SIDEN 2007

Aktuelle cykler

Se flere cykler

Genveje til Pronghorn

TRE FLOTTE SHOWROOMS I DANMARK


Når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår og betingelser, som du kan læse her