Road Aero

Smukkere. Hurtigere. Mere komfortabel.
Pronghorns nye fuldblods aero-landevejsracere er designet og udviklet til de dejlige danske landeveje. Performance-geometri og Toray-carbonmix sikrer racing-egenskaberne – og de smukke sadelstræbere skaber komforten på de længere ture. 

 AKTUEL LEVERINGSTID: FRA KUN 3 UGER*
Se aktuel leveringstid under hver cykel

Egenskaber Road Aero

Pronghorns Aero er en dedikeret fuldblods landevejsracer. Den har fokus på både topfart, accelerationer og gennemsnitsfart over distancen.

GRATIS PLUG & PLAY-LEVERING DIREKTE

Opgraderinger til Pronghorn-racercykler

Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect – du betaler kun merprisen for selve opgraderingen. Tilvalgspakker sælges ikke uden køb af cykel.

Tilbehør til Pronghorn-racercykler


Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect.

Opgraderinger fra CeramicSpeed

Keramiske kranklejer og pulley hjul fra den danske producent. Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect – du betaler kun merprisen for selve opgraderingen. Tilvalgspakker sælges ikke uden køb af cykel.

FIND DIN PRÆCISE STØRRELSE 

”En fryd for øjet..."
"En dejlig forfriskende oplevelse..."
"Essensen af en ægte racercykel...”
"Value for money..."


"Pronghorns eget, integrerede kulfibercockpit er en fryd for øjet og velfungerende. 28mm dæk fra Continental er en komfortgevinst for enhver cykel. Slanke aerosadelstræbere udbøjer mere og bidrager til stødabsorption og komfort. Pronghorn Road Aero Disc rummer essensen af en ægte racercykel: Agressiv, agil og hurtig. Den er også testens billigste og det gør ikke den samlede oplevelse dårligere. "

CYKELMAGASINET DANMARK
STOR TEST AF MARKEDETS AERO RACERE

Pronghorn Aero. Fart og komfort til danske landeveje

Pronghorns Aero er en dedikeret fuldblods landevejsracer. Den har fokus på både topfart, accelerationer og gennemsnitsfart over distancen.

Samtidig er designet af rammen både meget smukt og har en indbygget komfort i bagstellet. Det sikrer, at køreegenskaberne er helt i top i både sving og felter. Komforten på de længere ture er samtidig så høj, at du ikke trættes unødigt af vibrationer op igennem stellet.

FOLD TEKST UD [↓]

Derved passer cyklen perfekt til det ofte vindblæste danske vejr – og til de mange cykelryttere og motionister, der nyder godt af de bakkede og snørklede danske landeveje året rundt.

For at mindske vindfølsomheden har vi konkret valgt 50 mm højprofilhjul på topmodellerne og rørformen på rammen er knap så agressivt 'flad' aero.

Rammen er bygget af top-carbon fra japanske Toray, er spækket med lækre detaljer, intern kabelføring og fås i to smukke farver.

Afhængigt af, hvor mange spacere man sætter under frempinden, kan man let variere kørestillingen fra touring over motionist og super-motionist til rendyrket elite. Denne ramme kan være med hele vejen - og i alle terræner.

Pronghorns DNA er matchet mellem den optimale fuldblods top-ramme, de nyeste og letteste komponenter og et hjulsæt, der løfter den samlede maskine. Dette kommer perfekt til udtryk i denne cykel.

KONTAKT OS FOR HJÆLP ELLER KØB

Køb direkte i vores webshop eller showrooms

Mix fordelene ved webshop med trygheden ved showrooms.
Vi har skåret forhandlerleddet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning. Og du kan bestille online og afhente din cykel samlet. Eller omvendt. Du vælger helt selv.


Innovative rammer i højeste kvalitet Toray-carbon

Pronghorns Carbon Road Aero er en topkvalitets-racer bygget af højeste kvalitet carbon fra japanske Toray. Det er en let ramme med høj stivhed i krankboks og kronrør – og god indbygget komfort i sadelstræber og sadelpind. Alle modeller er bygget på vores topramme, så vi bruger altså ikke et billigere carbonmix på vores entry-modeller. Pronghorn er skabt til at skabe fart.FAKTA: Om aeroracere generelt

Aeroracere er generelt en meget populær type af landevejscykler. De bygget til at være mest muligt aerodynamiske. Dvs. at rammens rørprofiler er formgivet til at give mindst mulig vindmodstand. De fleste producenter af aeroracere har også ført denne tankegang ud i både integrerede styr og sadelpinde, samt i fittings og kabler.

FOLD TEKST UD [↓]

Hjulene på en aeroracer kan med fordel også være aerodynamiske højprofilhjul, der virkelig kan bryde vinden og sætte turbo på både acceleration og topfart.

Da rytteren uden sammenligning er det element, der skaber mest af den samlede vindmodstand, tager flere og flere skridtet fuldt ud og vælger en aero-hjelm. Samtidig skal man være opmærksom på, at selv den mest aerodynamiske cykel mister noget af sin effekt, hvis man som rytter sidder meget oprejst på den - enten af komforthensyn, eller hvis man kører meget i bjerge sydpå.

Derfor aero
Man skal vælge en aeroracer, hvis fart over længere distancer er ens målsætning. Ellers kan man med fordel se mod en mere klassisk, bjergorienteret racer.

Aeroracere har generelt fået skyld for at være vindfølsomme og stive, hvilket skyldes de bredere rør på rammen og, at de ofte monteres med højprofilhjul over 50 mm. Holder man sig til 38 eller 50 mm hjul er det vores erfaring og filosofi, at cyklerne med fordel også kan bruges i det vindblæste danske terræn.

Pronghorns nye aeroracer er designet til at være knap så ekstremt aerodynamisk og stiv, så vi åbner således op mod, at flere og flere med fordel kan vælge netop vores Carbon Aero Disc som den eneste landevejscykel. Den kan også vælges som løbscyklen i kombination med en mere klassisk og bjergorienteret cykel.

Aeroracere skal ikke forveksles med enkeltstartscykler, der er endnu mere rendyrkede, men som designet til, at rytteren kun skal køre på i kortere tid.

Ring 23 95 10 00 eller besøg et af vores butikker eller showrooms, hvis du har konkrete spørgsmål omkring aeroracere generelt.

Pronghorn Aero. Smuk, let og hurtig
Pronghorn Road Aero er en all-round aeroracer, hvis smukke design er gennemført helt ud i alle samlinger og fittings.

Aktive power-zoner
Aero er opdelt i power zoner, der hhv. transformer power fra rytteren og samtidig absorberer stød fra underlaget. Dette sikrer optimal kraftoverførsel, samtidig med at komforten sikrer rytterens udholdenhed på længere ture.

Leveringstider – opdateret under hver cykel 

Cyklen fra Pronghorn ser hurtig ud og efter første tur kan jeg også konstatere, at den er bygget til at køre stærkt. ​"


KARAKTER: 9 / 10

"Vi har efterhånden prøvet en del aerocykler, og cyklen fra Pronghorn udmærker sig ved at være blandt de hurtigste vi har prøvet. Den overordnede konklusion, er at Pronghorn er lykkedes med at lave en rigtig god cykel, der udmærker sig specielt ved det aerodynamiske design. Et design der leder tankerne hen på andre, langt dyrere cykler."

FELTET.DK DANMARK
STOR TEST OKTOBER 2020

Aktuelle cykler

Se flere cykler

PRONGHORN – DANSK & DIREKTE SIDEN 2007

Genveje til Pronghorn

TRE FLOTTE SHOWROOMS I DANMARK


Når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår og betingelser, som du kan læse her