Factory Outlet 


Udgåede modeller, democykler og komponenter
Spar penge på udgåede modeller, democykler og komponenter. Du får naturligvis den samme kvalitet, service og garanti som med alle øvrige nye cykler fra Pronghorn.

 Landevej og gravel med små skønhedsfejl i lak 

 

Vi har modtaget nogle få rammer med små urenheder/skønhedsfejl i lakken, som ingen funktionel betydning har. Vi sælger dem her i vores outlet med en rabat på 2.000 kr, så du har nu muligheden for at få fingre i en superlækker, fuldt funktionel cykel til en nedsat pris.

 MTB Alu Hardtail 29 - 2. sorterings-rammer 

Nogle af vores populære Alu Hardtail MTB rammer har desværre været ude for lidt knubs på vejen til vores Factory, så de har fået nogle mindre ridser og ubetydelige spor i lakken. Derfor sælger vi dem nu super billigt monteret med den ligeledes populære SRAM NX Eagle 1x12 og Rockshox’ fede Recon RL - gaffel.

 Hjulsæt 

 

Lækre hjulsæt til skarpe priser. Hjulsættene er nedsat, da de er blevet udfaset af vores sortiment.

 Carbon Road Classic 


Vi udfaser nu vores gode, gamle Road Classic fra vores sortiment. Den er nu tilgængelig i vores Outlet til en særlig skarp pris.

 MTB Alu+Carbon Fully – 27.5 + 29 


Vi udfaser gradvist hjulstørrelsen 27.5 på alle MTB-modeller – undtagen Alu Hardtail. Det giver nogle gode rabatter så længe lager haves. Vi udfaser også 29" versionen af vores Fully MTB i alu.

 Diverse komponenter 


Lækre komponenter fra verdens bedste producenter. Sælges da de er udgået fra vores modeller.

Shop vores cykler

Få hjælp og rådgivning hos kundeservice

Køb direkte i vores webshop eller showrooms

Mix fordelene ved webshop med trygheden ved showrooms.
Vi har skåret forhandlerleddet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning. Og du kan bestille online og afhente din cykel samlet. Eller omvendt. Du vælger helt selv.


GRATIS PLUG & PLAY LEVERING DIREKTE

Genveje til Pronghorn

TRE FLOTTE SHOWROOMS I DANMARK