Factory Outlet 


Udgåede modeller, democykler og komponenter
Spar penge på udgåede modeller, democykler og komponenter. Du får naturligvis den samme kvalitet, service og garanti som med alle øvrige nye cykler fra Pronghorn.

Cykler med SRAM Force AXS D1

 

Vi sælger ud af cykler med elektronisk SRAM Force - også kaldet D1, da den seneste nye hedder D2 - og her har du mulighed for at få rigtig meget cykel for pengene. Tilbuddet gælder kun så længe lager haves.

 Landevej og gravel med små skønhedsfejl i lak 

 

Vi har modtaget nogle få rammer med små urenheder/skønhedsfejl i lakken, som ingen funktionel betydning har. Vi sælger dem her i vores outlet med en rabat på 2.000 kr, så du har nu muligheden for at få fingre i en superlækker, fuldt funktionel cykel til en nedsat pris.

Udstillingscykler sælges 

 

Vi har fået en række udstillingscykler i overskud. Derfor sælger vi nu disse med en betragtelig rabat. Der er tale om komplette og fuldt fungerende cykler, som kan have meget små brugsspor her og der. Generelt er cyklerne i rigtig god stand og i mange tilfælde nærmest som nye, da det er udstillingscykler og ikke democykler.

 Hjulsæt 

 

Lækre hjulsæt til skarpe priser. Hjulsættene er nedsat, da de er blevet udfaset af vores sortiment.

 Carbon Road Classic 


Vi udfaser nu vores gode, gamle Road Classic fra vores sortiment. Den er nu tilgængelig i vores Outlet til en særlig skarp pris.

Shop vores cykler

Få hjælp og rådgivning hos kundeservice

Køb direkte i vores webshop eller showrooms

Mix fordelene ved webshop med trygheden ved showrooms.
Vi har skåret forhandlerleddet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning. Og du kan bestille online og afhente din cykel samlet. Eller omvendt. Du vælger helt selv.


GRATIS PLUG & PLAY LEVERING DIREKTE

Genveje til Pronghorn


Når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår og betingelser, som du kan læse her