Factory Outlet 


Udgåede modeller, democykler og komponenter
Spar penge på udgåede modeller, democykler og komponenter. Du får naturligvis den samme kvalitet, service og garanti som med alle øvrige nye cykler fra Pronghorn.

 Landevej og gravel med små skønhedsfejl i lak 

 

Vi har modtaget nogle få rammer med små urenheder/skønhedsfejl i lakken, som ingen funktionel betydning har. Vi sælger dem her i vores outlet med en rabat på 2.000 kr, så du har nu muligheden for at få fingre i en superlækker, fuldt funktionel cykel til en nedsat pris.

MTB Alu Hardtails 29


Hurtige og lette danske fuldblodscykler.
En MTB-hardtail fra Pronghorn er en fuldblods mountainbike til dig, der vil have det sjovt i skoven og på sporet. Perfekt til vintertræning i skoven og for dig, der vil prøve MTB-sporten af. Den er optimeret for vægt og stivhed og designet med en aggressiv geometri. Du får en lynhurtig cykel, der flyver op over bakkerne og holder farten på de flade stykker. Value-for-money og tre flotte farver. Alu er den billigste måde at få en fuldblods-MTB og med en vægt under 12 kg. er den samtidig også let nok til, at det for alvor er sjovt. 

 AKTUEL LEVERINGSTID: FRA KUN 2 UGER*
Se aktuel leveringstid under hver cykel

OBS. FLYTTESALG PÅ ALU HARDTAIL
Spar op til 40% pga. flytning til nyt showroom.

 Democykler sælges 

 

Vi har fået en række democykler i overskud. Derfor sælger vi nu disse med en betragtelig rabat. Der er tale om komplette og fuldt fungerende democykler, som kan have enkelte brugsspor her og der.

 Hjulsæt 

 

Lækre hjulsæt til skarpe priser. Hjulsættene er nedsat, da de er blevet udfaset af vores sortiment.

 Carbon Road Classic 


Vi udfaser nu vores gode, gamle Road Classic fra vores sortiment. Den er nu tilgængelig i vores Outlet til en særlig skarp pris.

 MTB Alu+Carbon Fully – 29 

Shop vores cykler

Få hjælp og rådgivning hos kundeservice

Køb direkte i vores webshop eller showrooms

Mix fordelene ved webshop med trygheden ved showrooms.
Vi har skåret forhandlerleddet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning. Og du kan bestille online og afhente din cykel samlet. Eller omvendt. Du vælger helt selv.


GRATIS PLUG & PLAY LEVERING DIREKTE

Genveje til Pronghorn

TRE FLOTTE SHOWROOMS I DANMARK


Når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår og betingelser, som du kan læse her