Tilbehør – Gravel

Hjulsæt. Pedaler. Flaskeholdere. Sadler.
Pronghorns nye kollektion af tilbehør gør det lettere at komme hurtigt ud at køre – og vi giver dig mulighed for at konfigurere din cykel med små detaljer, der gør en stor forskel.
 Køb tilbehør alene eller sammen med din cykel.

Hjulsæt til Gravel

Lette. Hurtige. Holdbare. 
Lette, holdbare og stive hjulsæt produceret med nyeste teknologi og produktionsmetoder. Alu og carbon og flere anerkendte brands.

Crossover-hjulsæt

Road. Gravel. Crossover. 
Du kan montere et landevejshjulsæt på din gravelcykel og hermed også få glæde af den på landevejen. Denne type hjulsæt kalder vi for 'crossover-hjulsæt'.

Du skal være opmærksom på, at det kræver ensartede body-systemer at køre 100% plug & play-skift af kassetten. Vores kundeservice kan hjælpe med at vælge det rette system.

NB. Bemærk venligst, at crossover-hjulsæt leveres uden kassette, da vi af slidmæssige hensyn anbefaler at skifte kassetten med over på det nye hjulsæt.

Pedaler Gravel


 

Cockpits Gravel

Geardrops Gravel

Diverse tilbehør Gravel

KONTAKT OS FOR HJÆLP ELLER KØB

Køb direkte i vores webshop eller showrooms

Mix fordelene ved webshop med trygheden ved showrooms.
Vi har skåret forhandlerleddet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning. Og du kan bestille online og afhente din cykel samlet. Eller omvendt. Du vælger helt selv.

Butik, prøveture eller service?

Aktuelle cykler

Se flere cykler

Genveje til Pronghorn

TRE FLOTTE SHOWROOMS I DANMARK


Når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår og betingelser, som du kan læse her