MTB Alu Hardtails 29 


Hurtige og lette danske fuldblodscykler.

En Pronghorn MTB hardtail er en fuldblods XC væddeløbs-cykel til dig, der går op i at komme først. Den er optimeret for vægt og stivhed og designet med en aggressiv geometri. Du får en lynhurtig cykel, der flyver op over bakkerne og holder farten på de flade stykker. Value-for-money og tre flotte farver. Alu er den billigste måde at få en fuldblods MTB. Perfekt til vintertræning i skoven og for dig, der vil prøve MTB-sporten af.

Opgraderinger og tilbehør til Pronghorn MTB 


Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect – du betaler kun merprisen for selve opgraderingen. Tilvalgspakker sælges ikke uden køb af cykel.

KONTAKT OS FOR HJÆLP ELLER KØB 

”Pronghorns cykel er rap og kvik i al terræn. Den kan klare svingene i høj fart og bakkerne ”forsvinder” med den lave vægt​ ..."


MTB SWEDEN
STOR TEST AF MARKEDETS HARDTAILS

FIND DIN PRÆCISE STØRRELSE

Pronghorn Hardtails – skabt til at skabe fart

Vores Carbon Hardtail er lavet på en top ramme bygget på de bedste kvaliteter i carbon fra japanske Toray. Den har ekstra stivhed i den kraftige krankboks og i kronrøret, der er forstærket med vores Grid Teknologi. Vi har indbygget Anti-Vibration i bagrammen, så du kan køre længere før ryggen, armene og nakken bliver træt. 

Vores Alu Hardtails lader intet tilbage at ønske i forhold til carbon versionen. Alu til mountainbikes er i kombination med den rigtige suspension og det rigtige set-up på dækkene et rigtig godt valg til ryttere med et budget under kr. 15.000.GRATIS LEVERING PÅ FAST TIDSPUNKT 

”Cyklen er et eksempel på, at en cykel ikke behøver at være lavet i carbon for at køre godt ..."


"Det overordnede indtryk af Pronghorn’s hardtail aluminiums mountainbike er super godt. Pronghorn har via kombinationen af et godt og let aluminiumsstel med en geometri, der indbyder til race, samt gode komponenter formået at skabe en mountainbike, der opfylder XC-rytterens basale behov."


FELTET.DK
STOR TEST AF PRONGHORNS ALU HARDTAIL

Køb direkte i vores webshop eller showrooms

Mix fordelene ved webshop med trygheden ved en butik.
Vi har skåret forhandlerleddet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning. Og du kan bestille online og afhente din cykel samlet. Eller omvendt. Du vælger helt selv.


FAQ om Pronghorns MTB hardtails

Hvor mange typer af hardtails fører I?
Vi fører pt. kun alu hardtails i hjulstørrelsen 29.

Hvad er forskellen mellem alu og carbon?
Priserne er lavere på alu - og vægten er marginalt højere. Carbon er et dyrere og lettere materiale. Carbon cykler er mere fleksible. Men alu er et rigtig godt materiale til MTB, da de store dæk og forgafler rigeligt kompenserer for materialets stivhed.

FOLD TEKST UD [↓]

Hvem skal vælge alu hardtails?
Det skal fx. motionister, der ønsker at afprøve sporten eller hvis man ønsker at bruge mountainbike som en alternativ træningsform fx. om vinteren. Mountainbikes under 10.000,- er ofte for tunge til, at det er rigtig sjovt, men vores ligger under den kritiske grænse på 12 kg.

Hvem skal vælge carbon hardtails?
Det skal MTB-rytteren, der ønsker at opleve den susende fart henover sporet, der er essensen af XC-MTB. De er meget lette og racerorienterede og kan både afgøre løb – opad eller nedad.

Har I forskellige kvaliteter i jeres rammer?
Nej. Vi har kun den aller bedste kvalitet topramme i hver serie. Dvs. at vi ikke har en billigere kvalitet ramme på vores billigste cykler. Vi bruger carbon fra japanske Toray (T-700 og T-800) i et særligt mix, der fremelsker de egenskaber, vi tilstræber. Og på alu bruger vi hydro shaped ALU 6061.

Hvordan er geometrien?
Begge modeller er relativt agressive i deres geometri, hvorved man som rytter får en dejlig original fuldblods køreoplevelse på sporet. Vi råder mere komfortorienterede ryttere til at sætte flere spacere under styret. Vi oplever, at de fleste kan finde sig godt til rette på en af vores MTB's med relativt få spacere.

Er cyklerne danske?
De er designet og udviklet i Danmark. I tæt samarbejde med vores producenter i østen. Samlet i Danmark. Gearingerne er tilpasset de korte stejle danske bakker og skovstier - og fx ikke alpernes timelange op- og nedstigninger.

Hvor mange farver fåes de i?
Cyklerne fås standard i flere farver, men kan leveres i valgfri farve som en del af vores custom-farve program.

Kan jeg ændre i komponenterne?
Ja, du kan kontakte os for andre hjulsæt og komponenter. 

Kan jeg ændre i opsætning af styr og frempind?
Ja, du kan få ønsket mål på frempind og styr, da vi først samler cyklen efter bestilling. Du kan aftale det med vores kundeservice. Eller du kan notere det i kommentarfeltet på check-out i vores webshop.

Hvordan ændrer jeg i specifikationerne på en cykel?
Du kan aftale det med vores kundeservice. Eller du kan notere det i kommentarfeltet på check-out i vores webshop.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?
Du kan se et size chart og geometri på hver produktside. Du kan også kontakte vores kundeservice og du kan læse meget mere om størrelser her:

Læs mere om størrelser ➝

Aktuelle cykler

Se flere cykler

Genveje til Pronghorn

TRE FLOTTE SHOWROOMS I DANMARK