MTB Fully Carbon XC 29

Endelig. En dansk MTB til de nye danske spor.
Den nye 29" version af vores legendariske carbon full suspension. Hurtigere. I længere tid. Over sværere tekniske passager. Dansk til de nye danske spor og med 3. generation af vores geometriske affjedring APLS. Tilgængelig i to farver. Født med 100 mm vandring i forgaflen, men nu med 120 mm vandring som mulighed.


 AKTUEL LEVERINGSTID: FRA KUN 3 UGER*
Se aktuel leveringstid under hver cykel

OBS. FLYTTEKAMPAGNE PÅ MTB FULLY
Spar op til 10.000 kr. pga. flytning til nyt showroom.

MTB Fully 29 XC – 100 mm forgaffel

Til dig, der kører singletracks og spor med fokus på fart og teknik.
High Performance MTB racing-cykler født med 1 klinge foran og 100 mm vandring i forgaflen. Perfekt til XC, marathon, konkurrence, træning og alle de fede ture i sporet. 100 mm er perfekt til høj fart og kontrol ligeud og op ad sporet. Køb dem, som de er – eller opgradér med hjulsæt, cockpit eller tubeless.

MTB Fully 29 XC – 120 mm forgaffel

Til dig, der kører singletracks og spor, men ønsker mere komfort og kontrol.
High Performance MTB racing-cykler født med 1 klinge foran og 120 mm vandring i forgaflen. Perfekt til XC, marathon, konkurrence, træning og alle de fede ture i sporet. Men med mere kontrol og stabilitet. 120 mm er perfekt til nedkørsler af tekniske spor, tracks og passager. Køb dem, som de er – eller opgradér med hjulsæt, cockpit eller tubeless.

APLS FULL SUSPENSION

Opgraderinger og tilbehør til Pronghorn-MTB

Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect – du betaler kun merprisen for selve opgraderingen. Tilvalgspakker sælges ikke uden køb af cykel.

KONTAKT OS FOR HJÆLP ELLER KØB 

”Cyklen rammer markedet i Danmark godt og vil være et godt til valg til både motionisten og eliterytteren ..."
"Generelt har vi kun positive ting at sige om køreoplevelsen, den udmærkede sig særligt på snævre sving og i berms, hvor den virkelig føltes agil og holdt farten rigtig godt ... Generelt håndterer cyklen sporene rigtig godt og geometrien er moderne. Man mærker tydeligt, at Pronghorn har designet cyklen med en ting for øje og det er fart! Pronghorn skal også have et stort plus for at levere modellerne med dropperpost som standard."


CYKELMAGASINET DANMARK
STOR SOLO-TEST 2020

GRATIS LEVERING PÅ ET FAST TIDSPUNKT

FAKTA: Pronghorn APLS suspensionAPLS – GEOMETRISK SUSPENSION

Anti Power Loss System er Pronghorns unikke design-DNA på full suspension. Skabt til at skabe fart ved effektivt at eliminere 'bobbing'-fænomenet uden elektronik eller lock-out på styret. Enkelt, effektivt og med et minimum af vedligeholdelse og fejlkilder.

Leveringstider – Se opdaterede datoer under hver cykel

Køb direkte i vores webshop eller showrooms

Mix fordelene ved webshop med trygheden ved showrooms.
Vi har skåret forhandlerleddet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning. Og du kan bestille online og afhente din cykel samlet. Eller omvendt. Du vælger helt selv.


Aktuelle cykler

Se flere cykler

Genveje til Pronghorn

TRE FLOTTE SHOWROOMS I DANMARK


Når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår og betingelser, som du kan læse her