MTB Fully Carbon 29

Endelig. En ny dansk MTB til de nye danske spor.
Den nye 29" version af vores legendariske carbon full suspension. Hurtigere. I længere tid. Over sværere tekniske passager. Dansk til de nye danske spor og med 3. generation af vores geometriske affjedring APLS. Tilgængelig i tre modeller. Hver i to farver.

Opgraderinger og tilbehør til Pronghorn MTB 


Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect – du betaler kun merprisen for selve opgraderingen. Tilvalgspakker sælges ikke uden køb af cykel.

KONTAKT OS FOR HJÆLP ELLER KØB 

”Cyklen rammer markedet i Danmark godt og vil være et godt til valg til både motionisten og eliterytteren ..."


"Generelt har vi kun positive ting at sige om køreoplevelsen, den udmærkede sig særligt på snævre sving og i berms, hvor den virkelig føltes agil og holdt farten rigtig godt ... Generelt håndterer cyklen sporene rigtig godt og geometrien er moderne. Man mærker tydeligt, at Pronghorn har designet cyklen med en ting for øje og det er fart! Pronghorn skal også have et stort plus for at levere modellerne med dropperpost som standard."


CYKELMAGASINET DANMARK
STOR SOLO-TEST 2020

GRATIS LEVERING PÅ FAST TIDSPUNKT

Dansk til de nye danske spor

MTB sporene og terrænet i Danmark er meget varierende og det går op, ned, ind, ud med hurtige mellemrum. Der er masser af rødder og andre udfordringer - men der er ingen, høje bjerge eller klipper. I gennem de seneste år er sporbygning boomet og de mange nye tekniske spor er ofte blevet markant sværere rent teknisk. En PRONGHORN Fully er perfekt designet til at hjælpe dig med at tackle disse danske udfordringer. Den er let at træde op i fart og giver god kontrol og styring i svært terræn pga. APLS systemet. Du kan koncentrere dig om det væsentlige, cyklen justerer selv afdæmpningen så du får mest ud af dine watt. 


APLS – GEOMETRISK SUSPENSION

Anti Power Loss System er Pronghorns unikke design DNA på fullsuspension. Skabt til at skabe øget fart ved effektivt at eliminere 'wobble'-fænomenet, som mange kender fra fullsuspension. APLS er geometrisk opbygget suspension uden elektronik eller lock-out på styret. Ved at montere bagdæmperen fuldt udstrukket på overrøret bliver den immun overfor power fra pedalerne, men kan let slåes i bund af stød nedefra fra rødder, rocks og andre forhindringer. Enkelt, effektivt og med et minimum af vedligeholdelse og fejlkilder.

Skabt til at skabe fart

Rammen er lavet i topkvalitets carbon fra japanske Toray. Boltene er i titanium og lejerne er i høj kvalitet fra Japan. APLS geometrien betyder, at cyklen selv regulerer om den skal være stiv i affjedringen, når du rejser dig og træder eller klatrer – eller om dæmpningen skal aktiveres, når der kommer påvirkninger fra terrænet nedefra.FIND DIN PRÆCISE STØRRELSE

FAQ om ny Carbon Fully 29

Hvorfor sidder bagdæmperen oven på overrøret?
Det er en integreret del af designet på vores unikke APLS set-up for geometrisk suspension. Desuden er det lettere at betjene lock-out'en under kørslen.

Hvorfor er der ikke remote lock-out på bagdæmperen?
Geometrisk suspension gør det overflødigt i tærrenet. Bagdæmperen er sat up særligt til denne cykel af vores leverandør Rockshox. Nogle vælger at lukke for dæmperen under længere transportsektioner på landevej.

FOLD TEKST UD [↓]

Flere af de andre producenter har færre bevægelige led i baggaflen - hvorfor?
Vores cykel er designet til danske spor (og altså ikke bjerge og klipper) vi er mere fokuserede på at eliminere de mange små mikro-påvirkninger fra underlaget.

Kan man køre andet end XC på cyklen?
Den er bygget til singletracks og klassisk danske XC spor, men kan bruges til enduro. Den er ikke til all-mountain eller downhill.

Er det en racing cykel til konkurrence?
Den er klart udviklet til at køre både XC og Marathon på, men den er en anelse mere komfortorienteret end den tidligere 27.5 model, så du laver færre fejl og holder længere i sadlen.

Kan jeg se og prøve cyklen?
Ja vi har demomodeller i str. M fra uge 16. Aftal gerne inden besøg for at være sikker. 

Er cyklen dansk?
Cyklen er designet og udviklet i Danmark. I tæt samarbejde med vores producenter i østen. Samlet i Danmark.

Hvor mange farver fåes den i?
Cyklen fås standard i sort og rød, men kan leveres i valgfri farve som en del af vores custom-farve program.

Kan jeg ændre i komponenterne?
Ja, du kan kontakte os for andre hjulsæt og komponenter.

Kan jeg ændre i opsætning af styr og frempind?
Ja, du kan få ønsket mål på frempind og styr, da vi først samler cyklen efter bestilling.

Hvornår kan den leveres?
Cyklerne kan bestilles fra i dag og vi kan levere de første cykler i april i str. M og i juni for de øvrige størrelser.

Køb direkte i vores webshop eller showrooms

Mix fordelene ved webshop med trygheden ved en butik.
Vi har skåret forhandlerleddet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning. Og du kan bestille online og afhente din cykel samlet. Eller omvendt. Du vælger helt selv.


Aktuelle cykler

Se flere cykler

Genveje til Pronghorn

TRE FLOTTE SHOWROOMS I DANMARK