Carbon Gravel Disc 2020 Facelift


Performance gravel på alle underlag.
Vores nye faceliftede Gravel Carbon Disc kan klare det hele. Grus. Mudder. Asfalt. Regn. Storm. Sne. Og den kan omsætte alle dine watt direkte til fart uanset underlaget. Hele dagen. Hele året. Og på alle underlag. Faceliftet gør den endnu flottere og endnu mere specialiseret. Vælg mellem to farver og en eller to klinger foran.

Carbon Gravel Disc


Til dig, der kører mest på grus.
High Performance gravel cykler født med 1 klinge foran og præcis de gear, du har brug for. Perfekt til alle former for gravel og en afstikker ud på landevejen. Køb dem, som de er – eller opgradér med hjulsæt, cockpit eller tubeless.

Carbon Gravel Disc – Road Editions 


Til dig, der kører en del på asfalt.
High Performance gravel cykler født med 2 klinger foran og alle de gear, du kender fra landevejen. Perfekt til vintertræning, pendling og en afstikker ind i skoven. Køb dem, som de er – eller opgradér med hjulsæt, cockpit eller tubeless.

Opgraderinger og tilbehør til Pronghorn Gravel 


Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect – du betaler kun merprisen for selve opgraderingen. Tilvalgspakker sælges ikke uden køb af cykel.

KONTAKT OS FOR HJÆLP ELLER KØB

 

Pronghorns cykel egner sig fortrinligt til både gravel, cross og landevej ...


"Cyklen henvender sig til fartdjævelen, der vil hurtigt igennem de skarpe sving i terrænet, og som også vil være flyvende, på landevejsstykkerne. Pronghorn leverer en livlig fartmaskine til racerrøvene på både crossbanen og i de nye gravelløb. Der er ingen tvivl om, at man med et lettere hjulsæt og et sæt landevejsdæk vil kunne transformere den til en næsten fuldblods landevejsracer." 

CYKELMAGASINET DANMARK, TEST, APRIL 2020.

PRØV GRAVEL I ET SHOWROOM

Hele dagen. Hele året. Og på alle underlag.

Hemmelighed bag en god performance gravelcykel er balancen mellem fart, acceleration og komfort. Vi har mixet egenskaberne i vores nye gravel således, at du får en cykel, der kan køre stærkt på alle typer af underlag og som du kan sidde på i flere timer af gangen. Brug den til racing, til touring, til landevej, til gravel – og der, hvor du normalt kører på en MTB. Det eneste, du behøver er at skifte dækkene fra CX til gravel eller dine almindelige landevejsdæk - og så kan du justere det sidste vha. dæktrykket. Cyklen er lettere end mange landevejscykler, og dermed en perfekt vintercykel også.

FIND DIN PRÆCISE STØRRELSE

 

Denne cross og gravelmaskine skærer perfekt igennem mudder ...

 

CYKELMOTION DANMARK, TEST.

Karol Michalski fra Pronghorn Racing Team tester Gravel Carbon Disc under VM i cykelcross i Bogense 2019. 

Innovative rammer. Lækre komponenter. Gode hjulsæt. 


Pronghorns nye Carbon Gravel er en allroad gravelmaskine, der kan bruges til både cross, gravel og landevej. Med top-kvalitet i carbon, komponenter, through-axels, skivebremser, hurtige hjulsæt og en afbalanceret geometri, kan du køre ture på alle underlag og holde farten i alle felter. 


FAQ OM PRONGHORNS CARBON GRAVEL

Hvilke typer af gravel er Pronghorns cykel designet til?

Det er en performance gravelcykel, der også kan bruges allroad til både cross og landevej – afhængigt af, hvilke dæk og komponenter den tones med. Samtidig er cyklerne så lette, at de med to klinger foran egner sig til at køre på landevej også. Derfor har vi udviklet nogle rendyrkede Road Editions.

 

Hvordan adskiller de to versioner sig?

1x versionerne har een klinge foran og graveldæk. 2x versionerne har to klinger foran og landevejsorienterede dæk.

FOLD TEKST UD [↓]

Hvordan er cyklerne faceliftet?

Vi har ændret farverne. Og der er nu to farver at vælge imellem. Samtidig har vi udvidet med flere Road Editions og så er komponenterne nyere og flere modeller er med elektroniske gear.

 

Kan jeg bruge cyklen til landevej?

Ja, cyklen er velegnet som en komfortorienteret landevejs- og vinterracer. Særligt hvis du fx sætter brede landevejsdæk på. Man kan vælge at have to hjulsæt med hver sit sæt dæk til fx gravel og landevej. Vi har fire modeller med landevejsgrupper og smallere dæk som standard.

 

Er der ulemper ved kun at have en klinge foran?

1x teknologien er lettere og mere aerodynamisk. Men man kan dog både 'løbe tør for gear' og opleve store spring i gear på landevej. Derfor har vi flere 2x-versioner til landevej.

 

Hvad er forskellen mellem gravel- og crosscykler?

Crosscykler er designet til at køre cykelcross race på små snævre baner med smallere dæk i korte, intensive pas. Gravelcykler er til grusveje og med dækbredder op til ca. 40 mm og ofte længere ture.

 

Kan jeg sætte tasker og skærme på?

Ja, du kan montere den type af tasker og skærme, som ikke kræver fittings på stellet, da vores cykel ikke har disse. Vi har et program af tilbehør, der passer til cyklerne.

 

Kan jeg opgrader cyklerne med andre komponenter?

Ja, vi har et omfattende sortiment af upgrades på hjulsæt, styr, tubeless og lejer, der kan forbedre performance og gøre at cyklerne passer til flere budgetter.

 

Kan jeg få tubeless set-up i dækkene?

Ja, vi leverer selvfølgelig tubeless som en del af vores upgrades.

 

Kan man køre MTB på cyklen?

Du kan godt prøve singletracks og MTB spor, men cyklen er ikke bygget til det, og det er på eget ansvar. Desuden kan den ikke i længden holde til MTB spring og hop.

 

Er cyklen dansk?

Cyklen er designet og udviklet i Danmark. I tæt samarbejde med vores producenter i østen. Samlet i Danmark.

 

Hvor mange farver fåes den i?

Cyklen fås standard i sort og grå med sort gaffel, men kan leveres i valgfri farve som en del af vores custom-farve program.

 

Kan jeg ændre i komponenterne?

Ja, du kan kontakte os for andre hjulsæt og komponenter eller selv opgradere i vores webshop.

 

Kan jeg ændre i opsætning af styr og frempind?

Ja, du kan få ønsket mål på frempind og styr, da vi først samler cyklen efter bestilling.

Køb direkte i vores webshop eller showrooms

Mix fordelene ved webshop med trygheden ved en butik.
Vi har skåret forhandlerleddet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning. Og du kan bestille online og afhente din cykel samlet. Eller omvendt. Du vælger helt selv.


Aktuelle cykler

GRATIS PLUG & PLAY LEVERING DIREKTE

Aktuelle cykler

Shop cykler direkte

PRONGHORN – DANSK & DIREKTE SIDEN 2007

Genveje til Pronghorn

TRE FLOTTE SHOWROOMS I DANMARK