CeramicSpeed SLT-styrfittings (lejer) til Pronghorn Road Aero – Monteret opgradering

0 KG
1.490 DKK
Husk at vælge størrelse og/eller farve ovenfor.
CeramicSpeed SLT-styrfittings (lejer) til Pronghorn Road Aero – Monteret opgradering blev tilføjet til kurven GÅ DIREKTE TIL KURV ➔

📏 GRATIS TILPASNING medfølger alle nye cykler

Garanti rammer: 5 år
Monteret på cykel

CeramicSpeed SLT-styrfittings (lejer) til Pronghorn Road Aero​ – Monteret opgradering

På moderne sportscykler er geargrupper i stigende grad trådløse, og desuden ser vi oftere og oftere, at folk vælger at få integreret deres kabler i frempind og styr, så cyklens cockpit bliver helt 'clean'. Dette er på alle områder fint, og en udfordring i denne forbindelse er, at det bliver lidt mere omstændeligt at skifte styrlejer på en cykel, eftersom bremseslanger løber ind igennem lejerne. Derfor skal slangerne frakobles (i nogle tilfælde udskiftes), for at lejerne kan afmonteres. Denne operation kan godt tage en vis tid på værkstedet. Dette er CeramicSpeed kommet med den ideelle løsning til, nemlig de såkaldte SLT-lejer.

SLT står for 'Solid Lubrication Technology', og med denne teknologi er lejerne selvsmørende og dermed vedligeholdelsesfri, idet selve smøringen er forseglet inden i nogle ultrapræcist dimensionerede mikroporer i et plast-polymermateriale. Herfra frigives olien i præcis det rette omfang.

Uanset om du kører med synlige eller integrerede kabler er opgradering til SLT-lejer utroligt godt givet ud. Lejerne er vedligeholdelsesfri og kan derfor holde resten af cyklens levetid uden at blive skiftet.

SPECIFIKATIONER


Når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår og betingelser, som du kan læse her