Carbon Aero Racebar med integrerede kabler – Monteret opgradering

0 KG
2.990 DKK
Husk at vælge størrelse og/eller farve ovenfor.
Carbon Aero Racebar med integrerede kabler – Monteret opgradering blev tilføjet til kurven GÅ DIREKTE TIL KURV ➔

📏 GRATIS TILPASNING medfølger alle nye cykler

Garanti rammer: 5 år
Monteret på cykel

VI PRÆSENTERER 100% INTEGRERET KABELFØRING TIL ALLE LANDEVEJS-CYKLER. PRISEN PÅ DENNE MODEL ER INKLUSIV OPGRADERING AF STYR TIL CARBON AEROBAR.

Du har mulighed for at tilvælge et endnu mere aerodynamisk og smukt udtryk på både sin landevejs- eller gravelcykel med elektroniske gear og carbon- eller aero cockpits.

En nyudviklet forgaffel og en ny type spacere giver cyklen det komplet integrerede og lækre, rene look, hvor bremsekablerne er 100% skjult inden i styr og forgaffel.

Det gør cyklen endnu smukkere og lidt hurtigere i top- samt gennemsnitsfart.

Vi har valgt at tilbyde denne feature som en valgfri opgradering. Du kan altså fortsat vælge den nuværende og meget populære version med synlige bremsekabler mellem undersiden af styret og stellet.

L = Længde på frempind
85 / 95 / 105 / 115 / 125 / 135 / 145 mm

W = Styrets bredde
380 / 400 / 420 / 440 mm

R = 75 mm | D = 125 mm | A = 10° | E = 6°

BAGGRUNDEN
Der er ingen tvivl om, at de visuelle og aerodynamiske fordele ved skjulte kabler er helt i top. 

Vi ved dog også, at enkelte ryttere oplever, at det kan være en anelse mere besværligt at afmontere styret selv - helt konkret ved flyrejser med transport i cykelkuffert. Desuden ønsker nogle ryttere lege lidt med højden på styret - op og ned.

Derfor har vi valgt at tilbyde denne lækre facilitet som en valgfri upgrade.

Denne upgrade kan dog kun vælges ved køb af nye cykler med elektroniske gear. Den kan således desværre ikke eftermonteres efter købet – eller på tidligere solgte udgaver af cyklerne.

Du skal desuden være opmærksom på, at man ikke kan hæve højden på styret uden at skifte bremsekabler, når først styret er monteret. Men vi kan godt sænke det eller skifte til en andet frempindslængde eller bredde. Ønsker du at hæve eller erstatte styret med et andet tilsvarende med andre mål, skal du være opmærksom på, at det koster 990,- Kr. - samt evt. pris på nyt styr, hvis ikke dette umiddelbart kan skiftes u.b..

Derfor: Er du i tvivl om antallet af spacere, eller din frempindslængde, anbefaler vi, at du enten vælger en spacer for meget - eller kontakter vores kundeservice direkte for hjælp. Du kan også notere i ved check-out i webshoppen, at vi skal kontakte dig, så får du præcis det set-up, der passer dig.

Ring 23 95 10 00 – eller kontakt her.

Vi leverer denne model standard med tre spacere under styret og ingen over af hensyn til aerodynamikken. Du kan selvfølgelig få præcis det antal spacere, som du ønsker - både over og under.

Det kan også skrives i kommentarfeltet i check-out.

Hvis du vil handle 100% online skal du således både købe en cykel med elektroniske gear og denne upgrade.

Ønsker du integrerede kabler på en cykel med aluminiumsstyr og separat frempind, skal du også købe et integreret carbonstyr.

Opgraderingen ændrer ikke ved form på hverken forgaffel eller styr i forhold til modeller med synlige kabler under styret.

Se vores cykler, der passer til denne upgrade her.

Denne upgrade kan naturligvis ikke købes alene uden en tilhørende cykel.

SPECIFIKATIONER


Når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår og betingelser, som du kan læse her