MTB Fully i carbon og alu

Danske fartmaskiner til single tracks og marathons.
En Pronghorn MTB full-suspension er en fuldblods XC væddeløbs-cykel til dig, der går op i at komme først. Den er optimeret for vægt og stivhed med en aggressiv geometri. Du får en lynhurtig cykel, der flyver op over bakkerne og holder farten på de flade stykker.

MTB Fully Alu+Carbon 29 


Vores populære full suspension value MTB. Velkørende, kvik og selvfølgelig med vores geometriske affjedringssystem APLS.

Opgraderinger og tilbehør til Pronghorn MTB 


Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect – du betaler kun merprisen for selve opgraderingen. Tilvalgspakker sælges ikke uden køb af cykel.

KONTAKT OS FOR HJÆLP ELLER KØB 

”Pronghorns cykel er 9 kg. ren ondskab designet til at komme første over stregen ..."


CYKELMAGASINET DANMARK
STOR TEST AF MARKEDETS FULLY MTB

Dansk til de nye danske spor

MTB sporene og terrænet i Danmark er meget varierende og det går op, ned, ind, ud med hurtige mellemrum. Der er masser af rødder og andre udfordringer - men der er ingen, høje bjerge eller klipper. I gennem de seneste år er sporbygning boomet og de mange nye tekniske spor er ofte blevet markant sværere rent teknisk. En PRONGHORN Fully er perfekt designet til at hjælpe dig med at tackle disse danske udfordringer. Den er let at træde op i fart og giver god kontrol og styring i svært terræn pga. APLS systemet. Du kan koncentrere dig om det væsentlige, cyklen justerer selv afdæmpningen så du får mest ud af dine watt. 


APLS – GEOMETRISK SUSPENSION

Anti Power Loss System er Pronghorns unikke design DNA på fullsuspension. Skabt til at skabe øget fart ved effektivt at eliminere 'wobble'-fænomenet, som mange kender fra fullsuspension. APLS er geometrisk opbygget suspension uden elektronik eller lock-out på styret. Ved at montere bagdæmperen fuldt udstrukket på overrøret bliver den immun overfor power fra pedalerne, men kan let slåes i bund af stød nedefra fra rødder, rocks og andre forhindringer. Enkelt, effektivt og med et minimum af vedligeholdelse og fejlkilder.

Køb direkte i vores webshop eller showrooms

Mix fordelene ved webshop med trygheden ved en butik.
Vi har skåret forhandlerleddet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning. Og du kan bestille online og afhente din cykel samlet. Eller omvendt. Du vælger helt selv.


FIND DIN PRÆCISE STØRRELSE

Skabt til at skabe fart

Rammerne er hhv. lavet i topkvalitets carbon og alu fra japanske Toray. Boltene er i titanium og lejerne er i høj kvalitet fra Japan. APLS geometrien betyder, at cyklen selv regulerer om den skal være stiv i affjedringen, når du rejser dig og træder eller klatrer – eller om dæmpningen skal aktiveres når der kommer påvirkninger fra terrænet nedefra.GRATIS LEVERING PÅ FAST TIDSPUNKT

Aktuelle cykler

Se flere cykler

Genveje til Pronghorn

TRE FLOTTE SHOWROOMS I DANMARK